CREIXEMENT PERSONAL

CREIXEMENT PERSONAL

Sovint el nostre equilibri intern es veu afectat i ens sentim irritables, insatisfets, amb estrés, insomni, ansietat o amb relacions personals no satisfactòries.

Treballar en grup ens dóna la oportunitat d’aprendre a gestionar les nostres emocions, a viure el present amb coherència, responsabilitat,  consciència, alegria, automotivació, amor, voluntat, prenent les millors decisions.

Les emocions ens donen una informació molt valuosa. En el grup ens adonem del que sentim, identifiquem i posem nom, traduïm el missatge, valorem i decidim la nostra actuació. Així garantim una salut física, emocional i espiritual.

Psicòloga i Directora del Centre: Isabel Gutiérrez

HORARIS

Grup setmanal

Grup quinzenal

Grup mensual

Pregunta i et donarem més informació.