PRESENTACIÓ

En aquest mateix instant, el més important és el que ara estàs decidint pensar, creure i dir. Aquestes idees i aquestes paraules crearan el teu futur. Els teus pensaments formen les experiències de demà.
Si no confies en els altres és perquè no vius per a tu, no et dones suport, no et protegeixes, no t’estimes.
No hi ha pitjor solitud que estar envoltat de gent i sentir-se sol. La nostra manera de vida actual constitueix sovint un obstacle que dificulta l’expressió dels sentiments i ens porta a una desintegració afectiva, aquesta alhora que ens crea ansietat, angoixa i evasió cap a substàncies additives.

El psicòleg és el professional que t’ajuda a comprendre i a alliberar tota aquesta amalgama de sentiments, pensament i accions, per a tu poder caminar amb total autonomia i llibertat.
La majoria de les molèsties i malalties tenen el seu origen en les emocions, en els pensaments conflictius. Els sentiments tenen un llenguatge particular, i romandre en la ignorància de com funciona i les seves claus constitueixen un problema important. És fonamental conèixer aquest llenguatge per a millorar la qualitat de vida, comprendre’s millor a si mateix i tenir relacions positives amb l’entorn.

La psicoteràpia, juntament amb les teràpies alternatives ens ajuda a buscar l’origen que ha causat un desequilibri o un malestar. Sentim que la nostra vida no flueix i experimentem sentiments d’ansietat, descoratjament i infelicitat.

ACTIVA’t, això és el que et proposem des del Centre de Psicologia i Salut, activa la teva consciència, el teu cos, el teu cor, la teva energia, la teva intel·ligència, la teva vida. Decideix posar fi a les preocupacions, a les malalties, als pensaments negatius i recuperar l’harmonia interior. Elimina vells patrons de pensament que et mantenen atrapat. Recorda que la vida és un continu aprenentatge, una contínua evolució. Allibera’t de culpes, augmenta la teva autoestima, responsabilitza’t de la teva vida, obtenint així el teu equilibri interior, la teva pau, la teva felicitat.

Al Centre de Psicologia i Salut Activa’t trobaràs diferents teràpies, tallers, cursos i activitats on podràs gaudir, aprendre, actuar i fluir com a persona. Comprendràs i viuràs la importància d’estar actiu per atraure tot allò que és bo per a tu.

” La persona que fa tot el possible perquè la felicitat depengui de si mateixa i no dels altres, ha adoptat el millor pla que existeix per a viure feliç” (Plató).