HIPNOSIS I REGRESSIONS

HIPNOSIS

La hipnosis ens endinsa en el subconscient d’una forma ràpida. Les eines primordials en què es recolza són la suggestió i la paraula.

Així doncs, la Hipnoteràpia tracta d’ introduir idees de curació, que després es desenvoluparan inconscientment i produiran un reflex condicionat (no controlat) en la ment del pacient.
La suggestió és un element que està sempre present, ens adonem o no, en gairebé tots els actes de la nostra vida quotidiana. I les suggestions tenen un efecte primordial en la nostra vida. Si no, recordem, quantes vegades hem canviat una manera nostra de fer o pensar a partir d’un comentari d’algú sobre nosaltres?

Per utilitzar de manera adequada les suggestions és essencial l’ús correcte de la paraula. Les paraules no només signifiquen una realitat, sinó que la creen. Repeteix diverses vegades la paraula llimona i observaràs com els teus glàndules salivals comencen a funcionar. Les paraules manifesten els nostres pensaments. I els nostres pensaments es transformen en realitat. La persona que sempre diu trobar-se malament, acabarà al final contraient la malaltia. No obstant això repeteix “Cada dia estic millor. Em sento jove i ple de vitalitat” i veuràs com és una forma d’activar el procés de curació de qualsevol malaltia.
En les paraules i pensaments influeix poderosament la major emotivitat o càrrega afectiva que posem en ells.