PROPERS CURSOS DE REIKI: REIKI I (2 I 3 DE JUNY), REIKI II (14 I 15 ABRIL), REIKI III (15 I 16 DE JUNY), MESTRATGE (18 I 19 DE MAIG)

Nivells de Reiki

REIKI I

En les sessions de Reiki I es pot realitzar autoteràpia i teràpia a persones físicament presents. És el procés que s’anomena curació directa, el terapeuta a d’imposar les mans directament sobre ell o sobre un pacient.

REIKI II

L’alineament Reiki II augmenta la quantitat d’energia curativa, dirigint-se més específicament als aspectes emocionals, mentals i kàrmics.

En el segon nivell s’incrementa en gran mesura la potència de les curacions directes; a més a més, s’afegeixen els mètodes i els instruments per a sanar a algú que no estigui físicament present: és la curació a distància.

REIKI III

Es realitza aquest nivell intermig entre Reiki II i Mestratge, per aprendre tots els mecanismes d’un mestre Reiki, incloent la cirugía psíquica, i així permetre al terapeuta que no vol impartir el métode del Reiki, tenir totes les eines del Mestre excepte l’ensenyament.

MESTRATGE

És el grau de mestre i ensenyant. Aquest grau es recomana als qui pensen dedicar-se a la curació i sobretot als qui pensen ensenyar Reiki i fer del mètode una part de la seva vida.

Tots els cursos són teòrics-pràctics.

S’ofereix:

  • Entrega d’un dossier complert a cada nivell.
  • Teoria i pràctica del Reiki.
  • Diploma acreditatiu.
  • Es complementa cada nivell amb altres tècniques terapèutiques.
  • Possibilitat de seguir fent practiques cada més en els intercanvis de Reiki que s’ofereixen al Centre.
  • Participació com a voluntària en el cursos que es van realitzan

triptic Reiki (2012)